|
|
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Sütleğen (Euphorbia microsphaera)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Çoban Çantası (Capsella bursa-pastorios)
|
125-166 ml/da
|
|
|
|
Dönbaba (Erodium cicutarium)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Suriye Hardalı (Chorispora syriaca)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Trakya hardalı (Neslia apiculata)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Toplu İğne Hardalı (Neslia paniculata)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Zühre Tarağı (Scandix pecten-veneris)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Yabani Tere (Lepidium spp.)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Çırçır Otu (Erophila verna)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Küçük Pıtrak (Caucalis platycarpos)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Tarla Yapışkan Otu (Asperula arvensis)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Tarla Sarmaşığı (Convolvulus arvensis)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Köygöçüren (Cirsium arvense)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Yabani Ebegümeci (Malva sylvestris)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Köpek Papatyası (Anthemis arvensis)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Sığır Dili (Anchusa officinalis)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Çivit Otu (İsatis tinctoria)
|
125-166 ml/da
|
|
|
|
|
125-166 ml/da
|
|
|
|
Yavşan Otu (Veronica spp.)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Pıtrak (Turgenia latifolia)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Arap Baklası (Vaccaria pyramidata)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Yemlik (Tragopogon latifolius)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Bülbül Otu (Sisymbrium officinale)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Yabani Hardal (Sinapis arvensis)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Muhabbet Çiçeği (Reseda lutea)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Renkli Nakıl (Silene colorata)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Yabani Turp (Raphanus raphanistrum)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Düğün Çiçeği (Ranunculus arvensis)
|
125-166 ml/da
|
|
|
|
Çoban Değneği (Polygonum aviculare)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Suriye Turpu (Chorispora syriaca)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Kokulu Sarı Taş Yoncası (Melilotus officinalis)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Taşkesen Otu (Buglossoides arvensis)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
|
125-166 ml/da
|
|
|
|
Yabani Mürdümük (Lathyrus aphaca)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Dikenli yabani marul (Lactuca seriolla)
|
125-166 ml/da
|
|
|
|
Yumrulu Jeranyum (Geranium tuberosum)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Adi Şahtere (Fumaria vaillantii)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Anadolu Şahteresi (Fumaria kralikii)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Yabani Karanfil (Dianthus anatolicus)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Gönül Hardalı (Myagrum perfoliatum)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Hezeran (Consolida orientalis)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Yabani Hindiba (Cichorium sp.)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Boynuz Otu (Cerastium arvense)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Pelemir (Cephalaria syriaca)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Peygamber Çiçeği (Centaurea depressa)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Sarı Ot (Boreava orientalis)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Fare Kulağı (Cerastium sp.)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Karamuk (Agrostemma githago)
|
125-166 ml/da
|
- |
|
|
Kan Damlası (Adonis flammea)
|
125-166 ml/da
|
- |