|
|
|
100 ml/da buğdayın kardeşlenme döneminde, kokar otun 2-4 yapraklı devresinde kullanılır.
|
- |
|
|
Devetabanı (Tussilago farfara)
|
100 ml/da Çıkış sonrası, yabancı otların erken gelişme döneminde (2-6 yaprak)
|
- |
|
|
Kara hindiba (Taraxacum officinale)
|
100 ml/da Çıkış sonrası, yabancı otların erken gelişme döneminde (2-6 yaprak)
|
- |
|
|
|
100 ml/da Çıkış sonrası, yabancı otların erken gelişme döneminde (2-6 yaprak)
|
- |
|
|
Kanarya Otu (Senecio vulgaris)
|
100 ml/da Çıkış sonrası, yabancı otların erken gelişme döneminde (2-6 yaprak)
|
- |
|
|
Çoban Değneği (Polygonum convolvulus)
|
100 ml/da Çıkış sonrası, yabancı otların erken gelişme döneminde (2-6 yaprak)
|
- |
|
|
|
100 ml/da Çıkış sonrası, yabancı otların erken gelişme döneminde (2-6 yaprak)
|
- |
|
|
|
100 ml/da Çıkış sonrası, yabancı otların erken gelişme döneminde (2-6 yaprak)
|
- |
|
|
Adi yavşan otu (Veronica hederifolia)
|
100 ml/da Çıkış sonrası, yabancı otların erken gelişme döneminde (2-6 yaprak)
|
- |
|
|
Papatya (Matricaria chamomilla)
|
100 ml/da Çıkış sonrası, yabancı otların erken gelişme döneminde (2-6 yaprak)
|
- |
|
|
Ballıbaba (Lamium amplexicaule)
|
100 ml/da Çıkış sonrası, yabancı otların erken gelişme döneminde (2-6 yaprak)
|
- |
|
|
Yabani krizantem (Chrysanthemum segetum)
|
100 ml/da Çıkış sonrası, yabancı otların erken gelişme döneminde (2-6 yaprak)
|
- |
|
|
Köygöçüren (Cirsium arvense)
|
100 ml/da Çıkış sonrası, yabancı otların erken gelişme döneminde (2-6 yaprak)
|
- |
|
|
Çoban Çantası (Capsella bursa-pastoris)
|
100 ml/da Çıkış sonrası, yabancı otların erken gelişme döneminde (2-6 yaprak)
|
- |
|
|
Tarla Düğün Çiçeği (Ranunculus arvensis)
|
100 ml/da Çıkış sonrası, yabancı otların erken gelişme döneminde (2-6 yaprak)
|
- |
|
|
Peygamber çiçeği (Centaurea cyanus)
|
100 ml/da (Şeker pancarı ve yabancı otlar çıktıktan sonra yabancı otların 2-4 yapraklı devresinde ku
|
- |
|
|
Eğik başlı kangal (Carduus nutans)
|
100 ml/da (Şeker pancarı ve yabancı otlar çıktıktan sonra yabancı otların 2-4 yapraklı devresinde ku
|
- |
|
|
Dikenli yabani marul (Lactuca seriolla)
|
100 ml/da (Şeker pancarı ve yabancı otlar çıktıktan sonra yabancı otların 2-4 yapraklı devresinde ku
|
- |
|
|
|
100 ml/da (Şeker pancarı ve yabancı otlar çıktıktan sonra yabancı otların 2-4 yapraklı devresinde ku
|
- |
|
|
Kanarya Otu (Senecio vulgaris)
|
100 ml/da (Şeker pancarı ve yabancı otlar çıktıktan sonra yabancı otların 2-4 yapraklı devresinde ku
|
- |
|
|
Köygöçüren (Cirsium arvense)
|
100 ml/da (Şeker pancarı ve yabancı otlar çıktıktan sonra yabancı otların 2-4 yapraklı devresinde ku
|
- |
|
|
|
100 ml/da (Şeker pancarı ve yabancı otlar çıktıktan sonra yabancı otların 2-4 yapraklı devresinde ku
|
- |
|
|
Köygöçüren (Cirsium arvense)
|
50 ml/da soğan ve köygöçüren çıktıktan sonra yabancı otların 2-4 yapraklı devresinde kullanılır.
|
- |