|
|
Sirken (Chenopodium album)
|
125 ml/da çıkış sonrası yabancı otların 4-6 gerçek yaprak döneminde
|
49 |
|
|
Yabani Hardal (Sinapis arvensis)
|
125 ml/da çıkış sonrası yabancı otların 4-6 gerçek yaprak döneminde
|
49 |
|
|
Darıcan (Echinochloa crus-galli)
|
Geniş yapraklı yabancı otlarda : 200 ml/da Darıcan otuna: 300 ml/da (Ayçiçeği ekiminden sonra çıkış
|
- |
|
|
|
Geniş yapraklı yabancı otlarda : 200 ml/da Darıcan otuna: 300 ml/da (Ayçiçeği ekiminden sonra çıkış
|
- |
|
|
Ballıbaba (Lamium amplexicaule)
|
Geniş yapraklı yabancı otlarda : 200 ml/da Darıcan otuna: 300 ml/da (Ayçiçeği ekiminden sonra çıkış
|
- |
|
|
Serçe dili (Stellaria media)
|
Geniş yapraklı yabancı otlarda : 200 ml/da Darıcan otuna: 300 ml/da (Ayçiçeği ekiminden sonra çıkış
|
- |
|
|
Kırmızı köklü tilki kuyruğu (Amaranthus retroflexus)
|
Geniş yapraklı yabancı otlarda : 200 ml/da Darıcan otuna: 300 ml/da (Ayçiçeği ekiminden sonra çıkış
|
- |
|
|
Sirken ( Chenopodium album)
|
Geniş yapraklı yabancı otlarda : 200 ml/da Darıcan otuna: 300 ml/da (Ayçiçeği ekiminden sonra çıkış
|
- |
|
|
Yabani Hardal (Sinapis arvensis)
|
Geniş yapraklı yabancı otlarda : 200 ml/da Darıcan otuna: 300 ml/da (Ayçiçeği ekiminden sonra çıkış
|
- |
|
|
Yeşil Kirpi Darı (Setaria viridis)
|
150 ml/daHavuç ekiminden sonra Çıkış öncesi olarak
|
- |
|
|
Yabani Semizotu (Portulaca oleraceae)
|
150 ml/daHavuç ekiminden sonra Çıkış öncesi olarak
|
- |
|
|
Eşek Marulu (Sonchus arvensis)
|
150 ml/daHavuç ekiminden sonra Çıkış öncesi olarak
|
- |
|
|
Yabani Hardal (Sinapis arvensis)
|
150 ml/daHavuç ekiminden sonra Çıkış öncesi olarak
|
- |
|
|
Sirken (Chenopodium album)
|
150 ml/daHavuç ekiminden sonra Çıkış öncesi olarak
|
- |
|
|
Kırmızı köklü tilki kuyruğu ( Amaranthus retroflexus)
|
150 ml/daHavuç ekiminden sonra Çıkış öncesi olarak
|
- |
|
|
Kumsal Çoban Değneği (Polygonum convolvulus)
|
150 ml/daÇıkış sonrası yabancı otların 2-4 gerçek yaprak döneminde
|
49 |
|
|
Gönül Hardalı (Myagrum perfoliatum)
|
150 ml/da Çıkış sonrası yabancı otların 2-4 gerçek yaprak döneminde
|
49 |
|
|
Yabani Hardal (Sinapis arvensis)
|
125 ml/da Çıkış sonrası yabancı otların 2-4 gerçek yaprak döneminde
|
49 |
|
|
Gönül Hardalı (Myagrum perfoliatum)
|
300 ml/da (Mercimek ekiminden sonra çıkış öncesi)
|
- |
|
|
Yabani Hardal (Sinapis arvensis)
|
250 ml/da (Mercimek ekiminden sonra çıkış öncesi)
|
- |
|
|
Yabani Marul (Lactuca serriola)
|
75 ml/da Çıkış sonrası yabancı otların 2-4 gerçek yaprak döneminde
|
49 |
|
|
Sirken (Chenopodium album)
|
125 ml/daÇıkış sonrası yabancı otların 2-4 gerçek yaprak döneminde
|
49 |
|
|
Küçük Yabani Turp (Rapistrum rugosum)
|
125 ml/daÇıkış sonrası yabancı otların 2-4 gerçek yaprak döneminde
|
49 |
|
|
Dil Kanatan (Galium aparine)
|
125 ml/daÇıkış sonrası yabancı otların 2-4 gerçek yaprak döneminde
|
49 |
|
|
Madımak (Polygonum convolvulus)
|
125 ml/daÇıkış sonrası yabancı otların 2-4 gerçek yaprak döneminde
|
49 |
|
|
Kumsal Çoban Değneği (Polygonum convolvulus)
|
125 ml/daÇıkış sonrası yabancı otların 2-4 gerçek yaprak döneminde
|
49 |
|
|
Yabani Hardal (Sinapis arvensis)
|
125 ml/daÇıkış sonrası yabancı otların 2-4 gerçek yaprak döneminde
|
49 |